Cu noi puteți livra simplu, rapid și eficient coletele de care alții se feresc!

Livrând prin Home Delivery Solutions clienții tăi vor avea parte de o experiență de livrare foarte bună. Un client mulţumit devine un client fidel și un promotor al afacerii tale.

Modelul nostru de business a pornit de la identificarea unui segment de piață neexploatat. Am constatat că multe persoane preferă să comande online electrocasnice, mobilă și alte articole de mari dimensiuni, tocmai din dorința ca acestea să le fie livrate direct la ușă.

Magazinele online care expediază acest tip de produse și clienții lor se lovesc adesea de probleme, din cauza lipsei unor servicii de curierat bine puse la punct pe această nișă.

Firma noastră de curierat oferă servicii premium specifice, distingându-se astfel de celelalte firme concurente de pe piață. Expertiza noastră constă în livrarea de produse cu o greutate peste medie, direct la ușa clientului, indiferent de etajul la care acesta locuiește. Și toate acestea fără a cere în vreun moment ajutorul clientului. Pentru a realiza acest lucru, fiecare mașină din flota noastră are câte 2 curieri echipați corespunzător. Fiecare colet este transportat în condiții de maximă siguranță și predat destinatarului, respectând întotdeauna termenii de livrare stabiliți.

Valorile Home Delivery Solutions